curatatorie covoare Iasi

Descriere serviciu

Serviciul de curatare si igienizare canapele, fotolii, saltele pat, covoare este extrem de important pentru sanatatea familiei tale. Ai animale de comapanie: catei, pisici, broaste testoase … Trebuie sa fii constient de pericolul la care te expui sau mai important pericolul la care expui copii, familia. Catelul sau pisica intra in casa, pe covoare, pardoseala sau parchet apoi se urca pe canapea sau fotoliu unde peste un timp copilul tau aseaza o jucari, se joaca cu ea si eventual o baga in gura, asemenea scenarii sunt realiste si fac parte din cotidianul nostru, rutina de zi cu zi. Am inceput astefel descrierea acestui serviciu de curatre si igienizare tocmai pentru a constientiza fiecare din noi ca a preveni este mult mai bine, ieftin si practic decat sa tratam o infectie, enzema etc.

Daca alegi ca curati si igienizezi canapeaua, patul sau fotoliu apeland la serviciile IasiClean trebuie sa stii ca o facem cu profesionalism, maxima responsabilitate pentru sanatatea dvs. respectand toti pasii de pregatire, curatare, igienizare si finisare – parfurmare ce se v-a mentine mult timp.

Iti doresti ca fotoliul, patul, canapeaua sau salteaua, covorul sau mocheta sa arate ca noi? Perfect, asta facem noi!

 

 

 

curatare canapele, curatare saltele, curatare saltea pat relaxa

Servicii de curatare si igienizare profesionala cu injectie / extractie

Servicii de curatare si igienizare profesionala cu injectie / extractie canapele, saltele pat tip RELAXA, fotolii, scaune si tapiterii textile auto!

www.iasiclean.ro  – professional cleaning services

Servicii de curatare si igienizare covoare la domiciliu

Servicii de curatare si igienizare la domiciliu: covoare, mochete, pardoseli, parchet, dusumea, parchet laminat, greie, piatra, sapa in spatii interioare la persoane fizice sau firma

curatare covoare, curatre covoare la domiciliu
curatare canapele, curatare saltele, curatare saltea pat relaxa, curatenie baie, obiecte sanitare

Servicii de curatare si igienizare profesionala bai

Servicii de curatare si igienizare profesionala in bai, cabine dus, toalete (exterior), oglinzi si geamuri, faianta si gresie, obiecte sanitare si mobilier de baie

 

Servicii de curatare si igienizare intensa cu vapori

Servicii de curatare si igienizare intensa la domiciliu: covoare, mochete, pardoseli, parchet, dusumea, parchet laminat, greie, piatra cu utilaje de aspirare si jet de aburi la presiune mare de 4 bari pentru eficienta maxima. Recomandam acest tip de curatare / igienizare dupa o curatare normala cu injectie extractie. De asemenea se recomanda acest procedeu de curatare pentru cei ce detin animale de companie iar in spatiile comune traiesc si copii sau persoane cu alergii diverse. Asprare si jetul de aburi fierbinti elimina in mare parte bacteriile de pe suprafetele tratate si alergenii. Deasemenea preliminar se face si o aspirare intensa cu dispozitiv de perii rotative pentru a elimina tot parul de animale.

curatare covoare, curatre covoare la domiciliu

Iti place ce ai vazut?

contacteaza un reprezentant IasiClean