Programare curatare la domiciliu

Programare curatare la domiciliu canapele, saltele, scaune, fotolii, mochete lipite…

curatare tapiterie auto, cosmetica auto, curatare tapiterii auto, curatare tapiterie auto, curatare tapiterie auto iasi, spalatorie auto, spalatorie auto iasi,, curatare canapele iasi, curatare saltele, curatare canapele, curatare covoare la domiciliu, spalatorie covoare, spalatorie covoare Iasi, curatare, curatare textila, curatare textila iasi, curatare tapiterie, curatare tapiterie textila, curatare tapiterie textila auto, curatare tapiterie auto, curatare tapiterie auto iasi, servicii de curatenie, servicii curatenie iasi, servicii curatare, servicii curatare iasi, firma curatenie iasi, firma de curatenie iasi, firma de curatenie la domiciliu, servicii de curatenie la domiciliu, solutie de curatare canapele, solutie de curatare saltele, saltele, saltele iasi, canapele, canapele iasi, cosmetica auto, spalare scaune auto, curatare fotolii, curatare fotolii iasi, curatare fotolii iasi, curatare canapea colt, iasi, curatare cu aburi, curatare canapea cu aburi, curatare tapiterie auto cu aburi, curatare saltea cu aburi, curatare cu injectie extractie, spalare saltea cu injectie extractie, injectie extractie, curatare gresie si faianta, curatare gresie faianta cu aburi, curatare cu aburi,
Rezerva servicii de curatare
In functie de programari si de programul dvs. vom stabili de comun acord mentinerea sau modificarea datei preferata pentru curatare.
0.00 lei
Util...

Programare curatare la domiciliu – programeaza acum!

Echipa noastră de profesioniști specializați în curățarea tapiteriilor si mochetei este aici pentru a vă oferi servicii de înaltă calitate în Iași și în localitățile importante din împrejurimi. Oferim servicii profesionale de curățare a canapelelor, saltelelor, mochetelor, scaunelor și fotoliilor, pentru a vă ajuta să vă mențineți casa curată și proaspătă.

Indiferent dacă aveți nevoie de o curățare în profunzime a canapelei preferate, de îndepărtarea petelor și a murdăriei de pe mochetă sau de revitalizarea scaunelor și fotoliilor, suntem aici pentru a vă satisface cerințele. Utilizăm echipamente și produse de curățenie de ultimă generație, care garantează rezultate excelente și o curățenie impecabilă.

Cu ani de experiență în domeniu și recenzii pozitive din partea clienților noștri mulțumiți, suntem cunoscuți pentru profesionalismul și abordarea noastră atentă la detalii. Echipa noastră de curățenie este bine instruită și respectă cele mai înalte standarde de calitate, asigurându-vă că articolele dvs. de mobilier și pardoselile vor fi tratate cu cea mai mare grijă și atenție.

Serviciile noastre de curatare la domiciliu sunt disponibile in Iasi si in localitatile din jur, inclusiv Pascani, Targu Frumos, Podu Iloaiei, Harlau, Tomesti, Miroslava, Raducaneni, Ciurea, Rediu, Barnova, Valea Lupului, Letcani, Aroneanu, Bucium, Belcesti, Holboca, Gorban, Popricani, Valea Adanca… Indiferent daca sunteti proprietarul unei case sau al unui apartament, va stam la dispozitie pentru a va oferi servicii personalizate, adaptate nevoilor si programului dvs. Avem flexibilitate in programare si suntem pregatiti sa va oferim serviciile noastre in cel mai convenabil timp pentru dvs.

Alegeți profesionalismul și eficiența noastră pentru a vă revitaliza și curăța articolele textile din casa ta și pardoselile. Contactați-ne astăzi pentru a obține o estimare gratuită și pentru a programa serviciile noastre de curățare la domiciliu în Iași și în localitățile înconjurătoare. Cauta-ne in Google

 

Contact

0744 131 560

office@iasiclean.ro

 

Sediu

Iasi , RO

Program

Luni – Vineri: 9.00 – 19.00

Sambata: 9.00 – 14.00

Duminica: inchis

IasiClean

IasiClean

Romania

Contact

Iasi, RO

0744 131 560

office@iasiclean.ro

Program

Luni – Vineri: 9.00 – 19.00

Sambata: 9.00 – 14.00

Duminica: inchis