Descriere proiect

curatare canapea doua locuri

Proiect realizat in Iasi zona Bucium. Mobilier deosebit, tapiterie crem deschis sensibila la uzura.

Curatarea canapelei s-a efectuat prin procedeu injectie extractie.

Rezultat final: forate bun | curatat – 100% | igienizat – 100%

Curatare canapea textila la domiciliu cinci locuri – Iasi

Curatare canapea textila

Curatare si igienizare canapea colt

Curatare canapea textila la domiciliu cinci locuri

Detalii proiect

Client: confidential
Date: 12.03.2018
Executie:  iasiclean.ro
Revizie: Alina Timofte

Proiect realizat in Iasi zona Dacia – Alexandru

Curatarea canapelei s-a efectuat prin procedeu injectie extractie.

Rezultat final: forate bun | curatat – 100% | igienizat – 100%

Procesul de curatare a fost complet utilizand ultima tehnologie in domeniu si modalitati complete.

Curatare, igienizare si parfumare.

Utilaje folosite si solutii

Solutii profesionale de curatare prin metoda injectie – extractie KaecherGhibli

Solutii profesionale de curatare Ecolab

Despre noi

Firma de curatenie iasi – iasiclean.ro va pune la dispozitie oferta completa de servicii de curatare adaptate cerintelor dumneavoastra.

Calitate, seriozitate si profesionalism – dorim sa punem bazele unei colaborari de durata, care sa va aduca de fiecare data atmosfera de prospetime si curatenie pe care v-o doriti.

Succesul nostru in curatenie profesionala este datorat unei echipe de profesionisti in acest domeniu.

Ne adaptam programul de lucru in functie de cel al clientului si asiguram desfasurarea serviciilor de curatenie in intervalul orar stabilit cu acesta, chiar si in weekend. Avem in vedere sa NU rapim din timpul de lucru al clientului si sa NU ii influentam negativ productivitatea.

Solicitati serviciile noastre de curatenie – curatare profesionala si veti beneficia de avantaje de cost, calitate, disponibilitate si flexibilitate in raport cu personalul angajat. Luati legatura cu un consultant al firmei noastre pentru a va ajuta sa va configurati abonamentul de curatenie optim pentru nevoile dvs.

Preturile firmei de curatenie iasiclean.ro sunt stabilite in raport cu cerintelor fiecarui client, dar nivelul de calitate este acelasi pentru toti clientii nostri. Stim ca fiecare client este indreptatit sa primeasca servicii de curatenie de calitate superioara, dispunem de un sistem de verificare on-site a calitatii si de evaluare a satisfactiei clientilor.

Apelati cu incredere la serviciile unei firme de curatenie Iasi apreciata de clienti pentru calitatea si valoarea ofertei. Veti fi incantati sa descoperiti in noi un partener de incredere ce are ca scop curatarea impecabila a spatiului dumneavoastra. |curatare canapea doua locuri

Firma noastra asigura servicii profesionale de curatenie pentru companiile din iasi si zonele limitrofe. Serviciile de calitate, atentia la detalii si expertiza in domeniul curateniei sunt doar cateva dintre elementele prin care am pus bazele unei activitati de succes.

Misiunea noastra este de a oferim servicii de curatare profesionale, bazate pe nevoile clientilor nostri in scopul dezvoltarii unei relatii de lunga durata reciproc avantajoase.

Firma noastra de curatenie activeaza in Iasi si jud. Iasi si ofera servicii pentru: sediile si punctele de lucru ale firmelor, cabinete medicale, spatii de productie, spatii comerciale, institutii publice si private, apartamente sau locuinte personale.

O activitatea de succes este realizata de oameni buni, iar noi dispunem de exact acei oameni cu experienta si pregatirea necesare in domeniul curatenie. Personalul nostru lucreaza in echipa pentru ca lucrarea sa fie efectuata rapid si eficient. |curatare canapea doua locuri

In activitatea de curatenie folosim doar produse de curatat adaptate suprafetelor de lucru si aplicam tehnologia de injectie-extractie cu spuma semiumeda, eficienta in eliminarea petelor de murdarie de pe tapiterii, mochete, covoare, marmura parchet si alte suprafete.

Va oferim estimari de pret gratuite telefonic si la sediul firmei dvs. Pentru a beneficia si dvs. de o oferta, trebuie doar sa ne contactati utilizand una din metodele de contact disponibile pe site. | curatare canapea doua locuri

Reducerea cheltuielilor si calitatea de care beneficiati datorita competentei firmei de curatenie IasiClean reprezinta cele mai importante beneficii pe care vi le putem oferi. Experienta acumulata in timp pe piata serviciilor de curatenie, hotararea si motivarea de a fi cei mai buni stau la baza retetei noastre de succes.

Iti place?

Share This