Descriere proiect

Curatare saltea Iasi – 29 aug

 

Proiect realizat in Iasi.

Curățarea unei suprafete textile prin injectie-extracție este un proces eficient și utilizat în mod obișnuit pentru îndepărtarea murdăriei, petelor și mirosurilor. Aceasta implică utilizarea unei mașini speciale de curățare, care folosește apă caldă și soluții de curățare pentru a spăla și apoi extrage murdăria din țesătura canapelei.

Iată pașii generali urmati

 • Pregătirea suprafetei de curatat.
 • Testarea soluției de curățare.
 • Pre-tratarea petelor.
 • Curățarea cu mașina de injectat-extras.
 • Verificarea si parfumarea canapelei.

Rezultat final: excelent. Curatat – 100% | igienizat – 100%.

Curatare saltea

Curatare saltea Iasi - 29 aug

Detalii proiect

Client: confidential
Date: 2023
Executie:  iasiclean.ro
Revizie: Alina Timofte

Proiect realizat in Iasi.

Curatarea saltelei s-a efectuat prin procedeu injectie extractie.

Rezultat final: excelent. Curatat – 100% | igienizat – 100%

Procesul de curatare a fost complet utilizand ultima tehnologie in domeniu si modalitati complete.

Curatare, igienizare si parfumare.

În cadrul vieții noastre agitate, petrecem o parte semnificativă din timpul nostru în pat, încercând să ne reîncărcăm și să ne odihnim pentru noile provocări. Cu toate acestea, o parte adesea neglijată a îngrijirii personale este curățenia saltelei de pat. În acest sens, Iasiclean.ro intră în scenă cu soluții eficiente și profesionale prin serviciul său de curățare prin injectare-extracție, ajutându-te să-ți transformi salteaua într-un sanctuar curat și sănătos.

Metoda de Curățare Prin Injectare-Extracție: Curățarea saltelei de pat este o sarcină complexă, întrucât aceasta poate adăposti particule invizibile precum acarieni, praf, bacterii și alergeni, care pot afecta calitatea somnului și sănătatea ta generală. Cu serviciul său de curățare profesională prin injectare-extracție, Iasiclean.ro utilizează tehnologia de ultimă generație pentru a garanta o curățare eficientă și profundă.

Avantajele Curățării Prin Injectare-Extracție:

 1. Eliminarea Alergenilor: Prin utilizarea unui sistem avansat de injecție-extracție, se extrag adânc din țesătura saltelei toți acarienii, bacteriile și alergenii, reducând astfel riscul reacțiilor alergice și al altor afecțiuni respiratorii.

 2. Igiena Îmbunătățită: Metoda de injecție-extracție pătrunde în straturile profunde ale saltelei, eliminând murdăria și impuritățile invizibile cu care salteaua a intrat în contact de-a lungul timpului.

 3. Păstrarea Calității Saltelei: Procesul delicat de curățare asigură îndepărtarea murdăriei fără a afecta structura și forma inițială a saltelei.

 4. Îmbunătățirea Calității Somnului: Salteaua curățată profesional nu doar arată mai bine, ci poate contribui și la un somn odihnitor și mai sănătos.

 5. Investiție în Sănătate: Prin alegerea serviciului de curățare prin injectare-extracție oferit de Iasiclean.ro, faci o investiție în sănătatea ta pe termen lung, reducând expunerea la potențiale surse de alergii sau probleme respiratorii.

Procesul Simplu:

 1. Programare: Accesează www.iasiclean.ro și programează serviciul de curățare pentru salteaua ta. Poți alege data și ora convenabile.

 2. Curățare Profesională: Echipa Iasiclean.ro va ajunge la tine echipată cu echipamente de ultimă generație și soluții eficiente de curățare.

 3. Transformarea Saltelei: Prin procesul de injectare-extracție, salteaua ta va fi curățată în profunzime, transformându-se într-un mediu curat și sănătos pentru somn.

Concluzie: Într-o lume în care sănătatea și bunăstarea personală sunt mai importante ca niciodată, alegerea unei curățări profesionale a saltelei de pat prin injectare-extracție de pe Iasiclean.ro poate fi un pas semnificativ către un stil de viață mai sănătos. Transformă-ți salteaua într-un refugiu curat și proaspăt, asigurându-ți un somn liniștit și odihnitor, fără grija alergenilor sau impurităților ascunse. Apelează la Iasiclean.ro și experimentează diferența unei curățări profesionale de calitate superioară!

Utilaje folosite si solutii

Solutii profesionale de curatare prin metoda injectie – extractie KaecherGhibli

Solutii profesionale de curatare

Despre noi

Firma de curatenie iasi – iasiclean.ro va pune la dispozitie oferta completa de servicii de curatare adaptate cerintelor dumneavoastra.

Calitate, seriozitate si profesionalism – dorim sa punem bazele unei colaborari de durata, care sa va aduca de fiecare data atmosfera de prospetime si curatenie pe care v-o doriti.

Succesul nostru in curatenie profesionala este datorat unei echipe de profesionisti in acest domeniu.

Ne adaptam programul de lucru in functie de cel al clientului si asiguram desfasurarea serviciilor de curatenie in intervalul orar stabilit cu acesta, chiar si in weekend. Avem in vedere sa NU rapim din timpul de lucru al clientului si sa NU ii influentam negativ productivitatea.

Solicitati serviciile noastre de curatenie – curatare profesionala si veti beneficia de avantaje de cost, calitate, disponibilitate si flexibilitate in raport cu personalul angajat. Luati legatura cu un consultant al firmei noastre pentru a va ajuta sa va configurati abonamentul de curatenie optim pentru nevoile dvs.

Preturile firmei de curatenie iasiclean.ro sunt stabilite in raport cu cerintelor fiecarui client, dar nivelul de calitate este acelasi pentru toti clientii nostri. Stim ca fiecare client este indreptatit sa primeasca servicii de curatenie de calitate superioara, dispunem de un sistem de verificare on-site a calitatii si de evaluare a satisfactiei clientilor.

Apelati cu incredere la serviciile unei firme de curatenie Iasi apreciata de clienti pentru calitatea si valoarea ofertei. Veti fi incantati sa descoperiti in noi un partener de incredere ce are ca scop curatarea impecabila a spatiului dumneavoastra. |curatare canapea doua locuri

Firma noastra asigura servicii profesionale de curatenie pentru companiile din iasi si zonele limitrofe. Serviciile de calitate, atentia la detalii si expertiza in domeniul curateniei sunt doar cateva dintre elementele prin care am pus bazele unei activitati de succes.

Misiunea noastra este de a oferim servicii de curatare profesionale, bazate pe nevoile clientilor nostri in scopul dezvoltarii unei relatii de lunga durata reciproc avantajoase.

Firma noastra de curatenie activeaza in Iasi si jud. Iasi si ofera servicii pentru: sediile si punctele de lucru ale firmelor, cabinete medicale, spatii de productie, spatii comerciale, institutii publice si private, apartamente sau locuinte personale.

O activitatea de succes este realizata de oameni buni, iar noi dispunem de exact acei oameni cu experienta si pregatirea necesare in domeniul curatenie. Personalul nostru lucreaza in echipa pentru ca lucrarea sa fie efectuata rapid si eficient. |curatare canapea doua locuri

In activitatea de curatenie folosim doar produse de curatat adaptate suprafetelor de lucru si aplicam tehnologia de injectie-extractie cu spuma semiumeda, eficienta in eliminarea petelor de murdarie de pe tapiterii, mochete, covoare, marmura parchet si alte suprafete.

Va oferim estimari de pret gratuite telefonic si la sediul firmei dvs. Pentru a beneficia si dvs. de o oferta, trebuie doar sa ne contactati utilizand una din metodele de contact disponibile pe site. | curatare canapea doua locuri

Reducerea cheltuielilor si calitatea de care beneficiati datorita competentei firmei de curatenie IasiClean reprezinta cele mai importante beneficii pe care vi le putem oferi. Experienta acumulata in timp pe piata serviciilor de curatenie, hotararea si motivarea de a fi cei mai buni stau la baza retetei noastre de succes.

Share This