curatare canapele paturi saltele fotolii

curatare si igienizare canapele, saltele pat, fotolii si scaune in Iasi

curatare canapele paturi saltele fotolii, curatare si igienizare profesionala

curatare profesionala

Servicii profesionale de curatenie in casa / apartament, curatare si igienizare canapele, covoare si pardoseli la domiciliu sau sediu firma.
P

Igienizare profesionala

Solutii profesionale de igienizare intensa cu jet de vapori. Utilaje profesionale de curatare cu aburi si aspirare umeda. Distrugerea bacteriilor si alergenilor de pe covoare, canapele, pardoseli.

Preturi competitive

Beneficiati de cele mai bune servicii si profesionisti la tarife realiste si justificate! Dotare tehnica profesionala, reactie prompta la solicitari si flexibilitate la program.

Lista de preturi

Preturile includ si transport in loc. Iasi

Preturile nu  contin tva si sunt estimative (in functie de gradul de murdarire)

Canapele, fotolii, scaune tapitate textil / stofa


Saltele tip “Relaxa”


Mocheta – covoare


Baie | cabina dus | cada | chiuveta | toaleta | gresie – faianta – rosturi in baie


Abonamente de servicii curatenie / curatare apartamente, vile, sedii firme


Intrebari frecvente

Curatarea se face la domiciliu client sau la sediu IasiClean?
Servicii de curatare si igienizare canapele, saltele pat, covoare, mochete, tapiterii textile cu sisteme injectie / extractie la domiciului client!

Ne deplasam cu utilajele de curatat la domiciliul dvs. si plecam cand tot ce ati solicitat s-a rezolvat. Nu avem un program strict ci ne adaptam in functie de posibilitatile dumneavoastra.

Cum se plateste?
Plata se face in urma unei comenzi ce o lansati pe site-ul iasiclean.ro achitand avansul care este fix, urmand ca dvs. sa achitati serviciul solicitat dupa executarea lucrarii.
Cum este stabilit pretul final?
Pretul final poate fi stabilit in doua moduri:

1 – va calculati totalul in functie de necesitati utilizand calcule matematice simple de decucere a suprafetelor in metri patrati, faceti fotografii cu blit la aparat / telefon sa putem stabili gradul de murdarire a obiectelor pe care intetionati sa vi le cuatam, trimiteti toate acestea si solicitarea pe email, formular de contact sau facebook iar noi va trimitem in cel mai scurt timp totalul estimat.

2 – ne chemati personal, evalum impreuna situatia si stabilim preturile in functie de grad de murdarire, cantitate folosid ca referinta preturile de pe site.

faceti deplasari in alte localitati?
Deocamdata ne desfasuram activitatea in loc. Iasi si in imprejurimi.

Speram ca in viitorul apropiat sa putem deplasa echipe de curatenie si in afara localitatii

Ce dotari tehnice aveti? Putem avea incredere ca aveti utilaje bune?
Toate utilajele sunt profesionale si de actualitate (detinem ultimul model de masina de injectie / extractie de la Ghibli – Italia, ultimul model de masina de aspirat/curatat cu jet de vapori fiebinti de la Kaercher, aspiratoare Samsung editie 2016 ) furnizori nostri de de echipamente sunt:  Kaercher, Ghibli, Samsung si solutii profesionale ecologice de la Kaercher si Ecolab Romania

Interesul clientilor este sa beneficieze de calitate maxima cu costuri cat mai reduse, echipamentele noastre sunt cele mai noi posibil si sunt optimizate de producator sa lucreze cu randament maxim si consum mai mic decat modelele anterioare, tendinta mondiala este de reducere a consumului de energie, utilajele noastre se alimenteaza de la prizele dumneavoastra, ma intreb retoric: este important un consum cat mai mic de energie electrica?

Pare lipsa de modestie? In materie de utilaje si solutii de curatare / igienizare detinem ultimile aparitii 2016 si suntem in actualitate cu tehnologia moderna cu randament calitate maxim, si da, suntem mandri de asta! 🙂

Don't Be Shy

Solicita o oferta de servicii!

contacteaza-ne

5 + 4 =