Curatare covoare, mocheta lipita la sediu beneficiar

Servicii de curatare covoare / mocheta de dimensiuni mari la domiciliu client sau sediu

firma, institutii, scoli, gradinite, hoteluri, pensiuni …

Servicii:

spalare / curatare covoare si mochete (pot fi si lipite) la sediu institutie / firma

Curatare covoare si mochete de mari dimensiuni sau mocheta lipita cu utilaje de ultima generatie de uz industrial produse in  Anglia.

Procesul de spalare contine:

 • aspirare uscata cu turboperie
 • spalare cu utilaj profesional de uz industrial pentru trafic comercial
 • spalare – igienizare cu solutii profesionale
 • parfumare

Avantaje:

 • curatare covoare / mochete de mari dimensiuni, traverse foarte lungi, mochete lipite ce nu pot fi transportate si spalate la o spalatorie.
 • spalarea covorului / mochetei pe loc fara mutarea acestora determina un timp foarte scurt de la un covor murdar la unul curat.
 • utilizarea spatiilor imediat fara a ingreuna activitatea institutiei.
 • dupa spalare covorul sau mocheta poate fi utilizat imediat si uscat total in aprox 30 min.
 • cheltuieli de intretinere mult mai mici dupa spalare completa.

Dispunem de doua tipuri de utilaje de acest fel: unul cu randament mare ce se preteaza a fi utilizat pentru suprafete mari de curatat – spalat covoare, ideal pentru scoli sau gradinite, institutii sau primarii si un aldoilea pentru spatii mai mici si pentru treptele scarilor acoperite cu mocheta.

Curatare tapiterie textila autovehicule transport public

 • autocare
 • autobuze
 • microbuze
 • vehicule de transport public (tramvai, autobuz, troleibuz)

Procesul de spalare contine:

 • evaluare, stabilire pret si grafic de executie
 • curatare / spalare cu utilaj profesional de uz industrial pentru trafic comercial
 • spalare – igienizare cu solutii profesionale
 • parfumare
curatare canapele, curatare saltele, curatare saltea pat relaxa

Servicii de curatare si igienizare profesionala cu injectie / periaj automat / extractie

Servicii de curatare si igienizare profesionala cu injectie / extractie si periaj mecanic automat covoare, mocheta lipita de orice dimensiune.

Recomadat pentru:

 • institutii publice (curatarea mochetelor sau a covoarelor se face fara a fi necesara suspendarea activitatii institutiei!
 • scoli, gradinite, crese, in spatii cu activitate scolara – educationala si/sau spatii destinate personalului didactic.
 • sedii firma, birouri, cafenele, spatii expozitionale, restaurante…  Aici putem efectua servicii de curatare si dupa ora inchiderii nefiind necesara suspendarea activitatii comerciale.

www.iasiclean.ro  – professional cleaning services

Servicii de curatare si igienizare intensa cu jet de aburi !

Servicii de curatare si igienizare profesionala cu injectie / extractie, periaj mecanic si igienizare intensa cu jet de aburi  automat covoare, mocheta lipita de orice dimensiune.

IMPORTANT 

Acest tip de serviciu se recomanda in mod deosebit la scoli, gradinite, crese unde exista posibilitatea ca copii sa foloseasca pardoseala – covorul in activitatile lor!

curatare covoare, curatre covoare la domiciliu
curatare canapele, curatare saltele, curatare saltea pat relaxa, curatenie baie, obiecte sanitare

Servicii de curatare si igienizare profesionala tapiterie autocar, microbus, autobus

Servicii profesionale de curatare fotolii – scaune:

 • autocare
 • autobuze
 • microbuze
 • mijloace de transport in comun
Despre noi

Firma de curatenie iasi – iasiclean.ro va pune la dispozitie oferta completa de servicii de curatare adaptate cerintelor dumneavoastra.

Calitate, seriozitate si profesionalism – dorim sa punem bazele unei colaborari de durata, care sa va aduca de fiecare data atmosfera de prospetime si curatenie pe care v-o doriti.

Succesul nostru in curatenie profesionala este datorat unei echipe de profesionisti in acest domeniu.

Ne adaptam programul de lucru in functie de cel al clientului si asiguram desfasurarea serviciilor de curatenie in intervalul orar stabilit cu acesta, chiar si in weekend. Avem in vedere sa NU rapim din timpul de lucru al clientului si sa NU ii influentam negativ productivitatea.

Solicitati serviciile noastre de curatenie – curatare profesionala si veti beneficia de avantaje de cost, calitate, disponibilitate si flexibilitate in raport cu personalul angajat. Luati legatura cu un consultant al firmei noastre pentru a va ajuta sa va configurati abonamentul de curatenie optim pentru nevoile dvs.

Preturile firmei de curatenie iasiclean.ro sunt stabilite in raport cu cerintelor fiecarui client, dar nivelul de calitate este acelasi pentru toti clientii nostri. Stim ca fiecare client este indreptatit sa primeasca servicii de curatenie de calitate superioara, dispunem de un sistem de verificare on-site a calitatii si de evaluare a satisfactiei clientilor.

Apelati cu incredere la serviciile unei firme de curatenie Iasi apreciata de clienti pentru calitatea si valoarea ofertei. Veti fi incantati sa descoperiti in noi un partener de incredere ce are ca scop curatarea impecabila a spatiului dumneavoastra.

Firma noastra asigura servicii profesionale de curatenie pentru companiile din iasi si zonele limitrofe. Serviciile de calitate, atentia la detalii si expertiza in domeniul curateniei sunt doar cateva dintre elementele prin care am pus bazele unei activitati de succes.

Misiunea noastra este de a oferim servicii de curatare profesionale, bazate pe nevoile clientilor nostri in scopul dezvoltarii unei relatii de lunga durata reciproc avantajoase.

Firma noastra de curatenie activeaza in Iasi si jud. Iasi si ofera servicii pentru: sediile si punctele de lucru ale firmelor, cabinete medicale, spatii de productie, spatii comerciale, institutii publice si private, apartamente sau locuinte personale.

O activitatea de succes este realizata de oameni buni, iar noi dispunem de exact acei oameni cu experienta si pregatirea necesare in domeniul curatenie. Personalul nostru lucreaza in echipa pentru ca lucrarea sa fie efectuata rapid si eficient.

In activitatea de curatenie folosim doar produse de curatat adaptate suprafetelor de lucru si aplicam tehnologia de injectie-extractie cu spuma semiumeda, eficienta in eliminarea petelor de murdarie de pe tapiterii, mochete, covoare, marmura parchet si alte suprafete.

Va oferim estimari de pret gratuite telefonic si la sediul firmei dvs. Pentru a beneficia si dvs. de o oferta, trebuie doar sa ne contactati utilizand una din metodele de contact disponibile pe site.

Reducerea cheltuielilor si calitatea de care beneficiati datorita competentei firmei de curatenie IasiClean reprezinta cele mai importante beneficii pe care vi le putem oferi. Experienta acumulata in timp pe piata serviciilor de curatenie, hotararea si motivarea de a fi cei mai buni stau la baza retetei noastre de succes.

Solicitati oferta personalizata!

contacteaza un reprezentant IasiClean