Curatare tapiterii / scaune auto

Curatare tapiterii / scaune auto

Daca alegi ca curati si igienizezi bancheta auto si scaunele apeland la serviciile IasiClean trebuie sa stii ca o facem cu profesionalism…

Curatare tapiterii autocare, autobuze, microbuze...

Servicii de curatare profesionala tapiterii textile auto este extrem de important pentru sanatatea familiei tale. Ai animale de comapanie: catei, pisici, broaste testoase … Trebuie sa fii constient de pericolul la care te expui sau mai important pericolul la care expui copii, familia. Catelul sau pisica intra autovehicol apoi se urca pe bancheta unde peste un timp copilul tau aseaza o jucari, se joaca cu ea si eventual o baga in gura, asemenea scenarii sunt realiste si fac parte din cotidianul nostru, rutina de zi cu zi. Am inceput astefel descrierea acestui serviciu de curatre si igienizare tocmai pentru a constientiza pe fiecare din noi ca a preveni este mult mai bine, ieftin si practic decat sa tratam o infectie, enzema etc.

Daca alegi ca curati si igienizezi bancheta auto si scaunele apeland la serviciile IasiClean trebuie sa stii ca o facem cu profesionalism, maxima responsabilitate pentru sanatatea dvs. respectand toti pasii de pregatire, curatare, igienizare si finisare – parfurmare ce se v-a mentine mult timp.

Iti doresti ca fotoliul, patul, canapeaua sau salteaua, covorul sau mocheta sa arate ca noi? Perfect, asta facem noi!

Furnizori de echipamente profesionale de uz industrial:

Kaercher         |       Ghibli

Preturile contin tva!

+ igienizare intensa cu aburi

Aceasta este o extraoptiune la serviciul de curatare / igienizare tapiterie! Recomandam pentru:

  • posesorii de animale de companie ce doresc un plus de igienizare/ sterilizare cu aburi fierbinti dupa curatare prin injectie-extractie
  • familiilor cu copii mici ce doresc pe langa curatare/igienizare si sterilizare cu aburi pentru siguranta si sanatatea familiei.
  • achizitia unui autovehicol sau bun (canapea, saltea, fotoliu, scaun tapitat…) nou sau sh (igienizare obligatorie)!

Tariful pentru aceasta extraoptiune: 100 lei

Curatare tapiterii textile auto.

Serviciu valabil la sediu firma / client.

Pentru autovehicule cu maxim cinci locuri.

+ igienizare intensa cu aburi

Aceasta este o extraoptiune la serviciul de curatare / igienizare tapiterie! Recomandam pentru:

  • posesorii de animale de companie ce doresc un plus de igienizare/ sterilizare cu aburi fierbinti dupa curatare prin injectie-extractie
  • familiilor cu copii mici ce doresc pe langa curatare/igienizare si sterilizare cu aburi pentru siguranta si sanatatea familiei.
  • achizitia unui autovehicol sau bun (canapea, saltea, fotoliu, scaun tapitat…) nou sau sh (igienizare obligatorie)!

Tariful pentru aceasta extraoptiune: 100 lei

Curatare tapiterii auto din material textil.

Serviciu valabil la sediu firma / client.

Pentru autovehicule cu mai mult de cinci locuri.

Perfectionare si actualizari continuii de informatii despre tehnologii de curatare

Internetul ne ofera foarte multe informatii ce pot completa experienta noastra, tehnologii noi, echipamente noi, solutii noi de curatare, tehnici complexe si testate de curatenie, etc. Este foarte important pentru noi sa fim la zi, informatii cu tot ce este nou in acest domeniu.

Parerea ta conteaza

Pentru noi cei mai importanti sunt oamenii, oamenii pentru care lucram , oamenii cu care lucram, noi oamenii… Din punctul noastru de vedere poti avea cele mai performante echipamente, oameni raman cele mai importante componente din tot ceea ce relizam. Va raspundem solicitarilor dumneavoastra cu maxim interes.

Rezolvare problemelor

Cautam solutii la toate probleme ce apar, suntem deschisi la tot ce este nou si consideram ca putem invata oricand ceva nou.

Suport clienti

Va oferim suport dupa vanzarea unui serviciu, va stam la dispozitie cu sfaturi in ceea ce priveste metode si solutii de  intretinere a curateniei, actiuni si solutii de intretinere dupacuratare canapele, covoare, mochete, pardoseli, parchet, gresie, bai, mobilier de baie, accesorii baie etc.

carti de vizita cristitimofte si iasiclean 2016

Despre noi

Firma de curatenie iasi – iasiclean.ro va pune la dispozitie oferta completa de servicii de curatare adaptate cerintelor dumneavoastra.

Calitate, seriozitate si profesionalism – dorim sa punem bazele unei colaborari de durata, care sa va aduca de fiecare data atmosfera de prospetime si curatenie pe care v-o doriti.

Succesul nostru in curatenie profesionala este datorat unei echipe de profesionisti in acest domeniu.

Ne adaptam programul de lucru in functie de cel al clientului si asiguram desfasurarea serviciilor de curatenie in intervalul orar stabilit cu acesta, chiar si in weekend. Avem in vedere sa NU rapim din timpul de lucru al clientului si sa NU ii influentam negativ productivitatea.

Solicitati serviciile noastre de curatenie – curatare profesionala si veti beneficia de avantaje de cost, calitate, disponibilitate si flexibilitate in raport cu personalul angajat. Luati legatura cu un consultant al firmei noastre pentru a va ajuta sa va configurati abonamentul de curatenie optim pentru nevoile dvs.

Preturile firmei de curatenie iasiclean.ro sunt stabilite in raport cu cerintelor fiecarui client, dar nivelul de calitate este acelasi pentru toti clientii nostri. Stim ca fiecare client este indreptatit sa primeasca servicii de curatenie de calitate superioara, dispunem de un sistem de verificare on-site a calitatii si de evaluare a satisfactiei clientilor.

Apelati cu incredere la serviciile unei firme de curatenie Iasi apreciata de clienti pentru calitatea si valoarea ofertei. Veti fi incantati sa descoperiti in noi un partener de incredere ce are ca scop curatarea impecabila a spatiului dumneavoastra.

Firma noastra asigura servicii profesionale de curatenie pentru companiile din iasi si zonele limitrofe. Serviciile de calitate, atentia la detalii si expertiza in domeniul curateniei sunt doar cateva dintre elementele prin care am pus bazele unei activitati de succes.

Misiunea noastra este de a oferim servicii de curatare profesionale, bazate pe nevoile clientilor nostri in scopul dezvoltarii unei relatii de lunga durata reciproc avantajoase.

Firma noastra de curatenie activeaza in Iasi si jud. Iasi si ofera servicii pentru: sediile si punctele de lucru ale firmelor, cabinete medicale, spatii de productie, spatii comerciale, institutii publice si private, apartamente sau locuinte personale.

O activitatea de succes este realizata de oameni buni, iar noi dispunem de exact acei oameni cu experienta si pregatirea necesare in domeniul curatenie. Personalul nostru lucreaza in echipa pentru ca lucrarea sa fie efectuata rapid si eficient.

In activitatea de curatenie folosim doar produse de curatat adaptate suprafetelor de lucru si aplicam tehnologia de injectie-extractie cu spuma semiumeda, eficienta in eliminarea petelor de murdarie de pe tapiterii, mochete, covoare, marmura parchet si alte suprafete.

Va oferim estimari de pret gratuite telefonic si la sediul firmei dvs. Pentru a beneficia si dvs. de o oferta, trebuie doar sa ne contactati utilizand una din metodele de contact disponibile pe site.

Reducerea cheltuielilor si calitatea de care beneficiati datorita competentei firmei de curatenie IasiClean reprezinta cele mai importante beneficii pe care vi le putem oferi. Experienta acumulata in timp pe piata serviciilor de curatenie, hotararea si motivarea de a fi cei mai buni stau la baza retetei noastre de succes.

curatare canapele iasi

servicii de curatenie in Iasi, apartamente, birouri

Lucram in echipa!

Suntem determinati sa fim cei mai buni!

  • Promovare 80% 80%
  • Internet Marketing 60% 60%
  • Investitii tehnice 89% 89%
  • Clienti multumiti 99% 99%
Alte servicii de curatare tapiterii textile

Servicii de curatare si igienizare canapele, fotolii, scaune tapitate folosind sisteme injectie / extractie, la domiciului client!

Ne deplasam cu utilajele de curatat la domiciliul dvs. si plecam cand tot ce ati solicitat s-a rezolvat. Nu avem un program strict ci ne adaptam in functie de posibilitatile dumneavoastra.

curatare fotolii

contacteaza-ne

6 + 1 =